Den ultimative guide til plantekasser på hjul: Hvad du bør vide

Den ultimative guide til plantekasser på hjul: Hvad du bør vide

Plantekasser på hjul er en fantastisk måde at tilføje et element af sjov og finurlighed til din have. De er også en fantastisk måde at forhindre, at dine planter bliver trampet ned af din familie.

En plantekasse på hjul er en beholder, der nemt kan flyttes rundt i haven. De kommer i mange forskellige former og størrelser, så du burde kunne finde en, der passer til din haves behov.

Need-to-Know-oplysningerne om plantekasser på hjul

Plantekasser på hjul er en fantastisk måde at holde dine planter i live. De er også meget nemme at flytte rundt på. Dette er perfekt til folk, der lejer og ikke ønsker at bore huller i deres vægge.

Når du leder efter en plantekasse på hjul, skal du beslutte, hvilken størrelse du vil have, og hvilket materiale den skal være lavet af. Der er en masse variation, når det kommer til størrelse, men de mest almindelige størrelser er 16 tommer og 20 tommer brede og 12 tommer dybe. Du kan også købe plantekasser, der er højere end 12 tommer dybe, men de vil være dyrere, fordi de har mere volumen.

Sådan opretter du din egen plantekasse på hjul og ideer til ambitiøse gartnere

Denne artikel handler om, hvordan du laver din egen plantekasse på hjul. Det hjælper dig, hvis du er en ambitiøs gartner og gerne vil have en have året rundt uden at skulle gøre arbejdet med at grave jorden op hver sæson.

Artiklen giver også nogle tips til folk, der gerne vil starte en have, men ikke ved, hvor de skal starte.

Top 10 designs af plantebeholdere på hjul og indendørs plantekasser, der vil pirre din kreativitet

Plantekasser med hjul og indendørs plantekasser er en fantastisk måde at bringe grønt ind i dit hjem.

1. Plantemaskinen på hjul

Dette design er perfekt til dem, der har begrænset plads i deres hjem. Den er også ideel til dem, der har mange planter, der kræver meget vand og skal vandes ofte. Dette design har hjul i bunden, så det nemt kan flyttes rundt i huset eller haven, hvilket gør vanding nemmere og mere bekvemt.

2. Den indendørs plantekasse

En indendørs plantekrukke kræver ingen jord, fordi den er placeret oven på et bord eller skrivebord, hvor der ikke er rødder til at vokse ned i jorden under den. Denne type plantekasse er perfekt til folk, der ønsker planter, men ikke ønsker, at de skal overtage deres hus eller kontor.

3. Den hængende plantekasse

En hængende plantekasse kan hænges op fra enhver overflade, du kan lide, såsom en loftsbjælke eller en trægren og vil se ud

CVR 37 40 77 39